venedig

3 år siden |  0 comments  |  Andet

At rejse er at leve, som det så oftest er blevet sagt. Og det kan jo ikke være for sjov, at det er blevet sagt. Der må jo være noget om snakken. Der er mange mennesker der oplever en helt anden person, end den de er derhjemme, når de rejser. Man giver mere slip end man plejer, bruger lidt flere penge end man plejer, og kommer hinanden lidt mere ved end man plejer. Der er selvfølgelig nogle stæder som er mere spændene at besøge end andre. Det er klart. Der er nogle steder der skinner ud lidt mere end andre. Her kommer 2 italienske byer, som du bør unde dig selv at besøge inden du stiller træskoene.

Rom


Italiens hovedstad er en utrolig populær by. Rom er hjemsted for næsten 3 millioner mennesker, og når der oven i købet kommer så mange turister til som der går hvert år, bliver det en utrolig befærdet by. Det skal man dog ikke lade sig skræmme af, da der er massere plads til alle.

En af årsagerne til at Rom er så populær en by, er også at det ikke er specielt dyrt at flyve til Rom. Hvis man skal finde det billigste fly til Rom, bør man undersøge på nettet, hvilket det er. Der findes flere forskellige hjemmesider, som samler alle rejsepriser fra alle flyselskaber, og på den måde kan man finde det billigste fly. Prisen afhænger selvfølgelig af, hvornår man skal af sted, men også hvornår man køber rejsen. Der findes mange gode råd til køb af flybillet, og de fleste kan man finde på nettet, hvis bare man søger efter det.

I Rom er der mange ting at tage sig til, og man føler oftest at man er på vej hjem igen, inden man overhovedet er landet dernede, fordi der simpelthen er så meget at opleve. Man kan besøge Vatikanstaten, og få et indblik i hvornår det fungerer dernede.

Venedig


Når man taler om italienske byer, er Venedig en by man så absolut ikke kan komme uden om. Venedig må være en af de mest kende italienske byer, sammen med selvfølgelig Rom og Pisa. Venedig er bare en by man ikke kan komme uden om. Den smukke by kan ikke andet end at overvælde en når man ser den første gang. De smukke kanaler der flyder rundt mellem gaderne, og alle de små cafeer og restauranter der er rundt omkring. Her kan man også passende opleve det italienske køkken, og måske kaste sig ud i noget andet end pizza. Et godt råd er at spørge tjeneren hvad stedets specialitet er, eller hvad han eventuelt kan anbefale. Så får man prøvet noget nyt, og man får helt sikkert en stor smagsoplevelse.

Der går heldigvis fly til Venedig, og lufthavnen ligger kun 10 km fra centrum. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at besøge denne smukke italienske by, som man så absolut ikke vil fortryde. Har man først besøgt Venedig en gang, vender man helt sikkert tilbage.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Gør julen til noget ekstra særligt i år

Allerede fra 1. december begynder julestemningen at sprede sig rundt om i de forskellige danske hjem. Julen er en helt særlig tradition, der fylder meget i de fleste danskeres hjerter. Allerede fra 1. december er julestemningen at spore. Mange pynter...

Din retro flyverdragt hitter på skiferien

Når du har bestilt din skiferie, er du garanteret kommet i tanke om, at du skal have en flyverdragt for at holde varmen. Vi kan dog hurtigt berolige dig med, at du kan bruge din gamle flyverdragt på din skiferie, og selvom at den er gået af mode for...

Skilt med dit budskab

Skal du have lavet byggepladsskilte og skilte, så er du kommet til det hele rette sted: Nettet! Der er rigtig mange udbydere, der laver alle typer skilte i både store og små formater. Her er noget for enhver smag og til ethvert behov. Du finder masse...